Hrvatski Medijski Servis

ORAŠJE: Ministri u Vladi ŽP Živković i Brkić podržali akciju darivanja krvi

Vlada Županije Posavske preko resornog ministarstva zdravstva, rada i socijalne politike redovito financijski pomaže organiziranje obilježavanja Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, kao i njihove ostale aktivnosti. Puno je opravdanja za to, jer darivatelji krvi i krvnih pripravaka iz tri općine Županije Posavske među vodećima su u državi po svojoj humanosti.

Iz Odjela za transfuziologiju Županijske bolnice u Orašju doznajemo kako su se njihovom apelu za darivanje krvi ovoga tjedna odazvali iz Moto kluba „Kraljevi raga“ Tolisa i Mladež HDZ BiH. Ukupno je prikupljeno preko 40 doza krvi, što je iznad svih očekivanja i dostatno za potrebe Županijske bolnice.

Na današnji Svjetski dan darivatelja krvi su Odjel transfuzijske medicine obišli i predstavnici Vlade ŽP.

Tom su prigodom darujući krv konkretno podržali akciju humanosti Damir Živković, ministar zdravstva, rada i socijalne politike i Mato Brkić ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte