ORAŠJE Komedija ‘Ćiro’ otvara program obilježavanja Dana općine

Program obilježavanja Dana općine Orašje započet će predstavom “Ćiro” u izvedbi Tarika Filipovića u petak, 18. listopada, u Kino dvorani Orašje, s početkom u 19.30 sati.

U sklopu programa, tradicionalno će se održati natjecanje u kuhanju fiša i čobanica 19. listopada, a potom slijedi ženski odbojkaški turnir te rođendanski koncert zbora “Adoro” u Crkvi Uznesenja Marijina u Tolisi.

U nedjelju 20. listopada na repertoaru je natjecanje sportskih pasa, nakon kojeg se održava jedan novi sadržaj – natjecanje u pravljenju posavske pogače i slastica te šahovski turnir, kao i Drugi susret pjesnika u Posavini u organizaciji Matice hrvatske Orašje.

Malonogometno prvenstvo osnovnih škola Županije Posavske zakazano je za 21. listopada, a na sam Dan Općine – 23. listopada održat će svečana sjednica Općinskog vijeća./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

U GOVORU CITIRAO GOEBELLSA

Smijenjen brazilski ministar kulture

Brazilski ministar kulture smijenjen je nakon što je citirao dijelove govora nacističkog šefa propagande Josepha Goebbelsa, objavio je BBC.Ministar kulture Roberto Alvim povodom dodjele...