Hrvatski Medijski Servis

ORAŠJE: EU poboljšava kapacitete Kazneno popravnog zavoda poluotvorenog tipa

U Kazneno popravnom zavodu poluotvorenog tipa Orašje 22.07.2019. g. počeli su radovi na izgradnji objekta za edukaciju i sportske dvorane u okviru Odgojno popravnog doma za maloljetnike ove institucije.

Cilj izgradnje novih objekata je da se kroz edukativne radionice i sportske aktivnosti omogući organiziranje različitih sekcija u kojima će štićenici imati mogućnost da iskažu svoje sposobnosti i kreativnost, te da se poboljša proces resocijalizacije maloljetnika.

Izgradnju objekta za edukaciju i sportske dvorane financira Europska unija u okviru podrške Bosni i Hercegovini u području vladavine prava, te osiguravanju učinkovitosti, profesionalnosti i nezavisnosti sektora pravosuđa.

Vrijednost radova izgradnje iznosi 750.000 eura, a planirano vrijeme gradnje je 12 mjeseci.

Izvođač radova je ‘’Gradnja Invest 2’’ d.o.o. Odžak, dok je nadzor nad izvođenjem radova povjeren je firmi ‘’Aksa’’ d.o.o. Zenica. Projekt financira Europska unija./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte