Hrvatski Medijski Servis

OPTUŽEN ZA UBOJSTVO Produžen pritvor muškarcu koji je bacio majku s balkona u Milićima

Okružni sud u Istočnom Sarajevu produžio je pritvor Miljanu Žarkoviću kojeg se tereti da je 21. prosinca prošle godine fizički napao svoje roditelje, a potom usmrtio majku bacivši je s balkona.

Okružno tužiteljstvo Istočno Sarajevo je podiglo optužnicu protiv njega za kazneno djelo ubojstva, koja je potvrđena 18. ožujka.

Podsjetimo, Žarković je u alokoholiziranom stanju oko 23 sata došao u stan u ulicu Vuka Stefanovića Karadžića u mjestu Milići, gdje je živio s roditeljima te je bez ikakvog povoda počeo razbijati stvari, bacati ih kroz prozor i kroz balkon te je fizički napao roditelje.

Dok je njegova majka gledala s balkona koje je stvari bacio, rukama ju je uhvatio za noge i prebacio preko ograde balkona. Majka je pala na zemljanu podlogu pored stepeništa na ulazu u zgradu te zadobila tjelesne ozljede od kojih je odmah preminula.

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bjega, utjecaja na svjedoke, ponavljanja kaznenog djela i zbog toga što je riječ o kaznenom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža te bi njegovo puštanje na slobodu rezultiralo uznemiravanjem javnosti. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte