ŽEPČE

Općinski načelnik potpisao Ugovor o financiranju Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama

U četvrtak suopćinski načelnik Mato Zovko i direktor ustanove Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Nurđehan Šahinović su potpisali ugovor o načinu funkcioniranja Javne ustanove Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama Zeničko-dobojske županije. Potpisivanju ugovora je prisustvovao i pomoćnik općinskog načelnika za gospodarstvo i financije Namik Maličbegović.

Ustanova Centra se nalazi u Žepču, a financiranje se vrši udruženim sredstvima Županije i općina Ze-do županije. Prema potpisanom ugovoru Općina Žepče će za rad ustanove i u 2020. godini izdvojiti 34.700,00 KM.

Nakon potpisivanja ugovora, Općinski načelnik  i direktor Šahinović su posjetili korisnike ustanove, te uvidjeli trenutno stanje, način rada i djelovanja Centra u Žepču.

Općinski načelnik se zahvalio direktoru, a osobito djelatnicama koje svojim trudom i zalaganjem za štićenike Centra realiziraju cilj i namjeru Općine Žepče da Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama bude edukacijsko-rehabilitacijska i pedagoška ustanova u općini Žepče koja će osigurati da se najosjetljivije društvene skupine s područja cijele Ze-do županije upravo ovdje osjećaju zaštićeno i sigurno.

Također je naveo kako će Općina  Žepče kao i do sada pružati potporu Centru i osiguravati njegov nesmetani rad, te je pozvao da predstavnici drugih općina s područja Županije također uvide značaj ustanove i doprinesu njegovom djelovanju i opstanku.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HNK MOSTAR

U Velikom tjednu online dvije predstave prigodne tematike

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru nastavlja s online emitiranjem svojih predstava. Na Svjetski dan kazališta, 27. ožujka 2020., emitiranje je započelo kazališnom uspješnicom „Predstava...