Olympiacosu prijeti izbacivanje u drugu ligu

Trostrukom europskom košarkaškom prvaku Olympiacosu prijeti izbacivanje u drugu grčku ligu nakon što je klub u ponedjeljak odbio nastupiti u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja protiv Panathinaikosa.

Iz Olympiacosa su još ranije objavili kako neće igrati ukoliko se među sucima nađe bilo koji od trojice djelitelja pravde koje su oni postavili na svoju “crnu listu”, a tu su svoju prijetnju u ponedjeljak i ostvarili, pa je dvoboj registriran s 20:0 u korist Panathinaikosa.

Zbog ovakvog poteza, Grčki košarkaški savez bi mogao izbaciti Olympiacos u drugu ligu, što bi bilo prvi put u povijesti kluba koji je osnovan još 1931. godine.

Nezadovoljni suđenjem iz Olympiacosa su ranije tijekom sezone najavljivali istupanje iz lige i uključivanje svoje prve momčadi u regionalnu Jadransku ligu, u kojoj se natječu najbolji klubovi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HMS DONOSI

Evo kako je glasovala XI. izborna jedinica, tko će u Hrvatskom saboru predstavljati Hrvate iz BiH i iseljeništva?

Prema nepotpunim rezultatima izbora za Hrvatski sabor u XI. izbornoj jedinici, u kojoj glasuju Hrvati iz BiH i inozemstva, na osnovu 28,43% obrađenih biračkih...