Ogromni neidentificirani objekt pronađen na Google Earthu uz obalu Grčke

Neobičan objekt otkriven je na Googleovoj karti u moru kraj Grčke, no nitko ne zna o čemu se zapravo radi.

Kružni objekt može se vidjeti u blizini grčke regije Thessaloniki, a korisnik Google Eartha koji je objavio snimku na portalu Disclose.tv tvrdi kako se radi o objektu dužine čak 67 metara.

“Neidentificirani objekt nalazi se u Egejskom moru uz obalu Grčke na koordinatama 40°27’4.62″ 22°51’39.78 pa možete provjeriti i sami. Također, radio sam neka mjerenja koristeći ravnalo na Google Earthu i ovaj objekt dug je 67 metara”, rekao je.

Odmah su počela nagađanja o čemu se radi, a neki misle kako je riječ o bivšem svjetioniku. Drugima, pak, izgleda više poput vulkanskog kratera. “Ovo je čudno. Sve okolo izgleda duboko. Ništa na ovom području ne izgleda ni približno kao ovaj objekt. Oblik mu se također čini previše simetričan. Postoji luka nešto sjevernije. Je li moguće da je povezana s ovom strukturom?” pitao se jedan korisnik interneta koji je pogledao snimku.

Bilo kako bilo, dok netko ne otkrije o čemu je riječ, neobična pojava sasvim sigurno zabavit će teoretičare zavjera na internetu./HMS/

Najnovije

"ČUVAJTE SE LAŽNIH HRVATA"

Njemačka policija uhitila Srbe s lažnim hrvatskim putovnicama

Njemačka policija prije nekoliko dana je objavila priopćenje pod naslovom “Čuvajte se lažnih Hrvata”. U priopćenju navodi kako su 27. srpnja 2021. godine službenici federalne...