Sve vijesti

BIVŠI PRVAK

Ogorčeni Miočić optužio UFC: ‘Čekanje nije bilo moj izbor!’

Oglasio se i Stipe Miočić koji optužuje UFC da ga tjera da čeka ozlijeđenog Jona Jonesa — ‘Čekanje nije bio moj izbor’

Bivši prvak UFC-a u teškoj kategoriji Stipe Miočić dugo se pripremao za borbu protiv Jona Jonesa za pojas teškaške kategorije na UFC 295 koji će se održati 11. studenog u New Yorku.

Nažalost borba je propala pa će se Miočić će vratiti na margine sljedećih osam mjeseci (ili možda nešto ranije) dok se “Bones” oporavi od ozljede zbog koje se morao povući.

“Kako sam se osjećao kad sam se danas probudio? Kao da sam dobio udarac u muda”, rekao je Miočić u svojem prvom intervjuu nakon vijesti da je njegov meč otkazan.

“Ujutro sam se probudio uz vibraciju telefona. Bio je mrak, imao sam sina na sebi, pokušavao se pomaknuti i doći do mog telefona. Napokon sam došao do njega i dobio SMS poruku od svog menadžera da je moja borba otkazana. Nisam mogao spavati ostatak noći. Bio sam prilično uzbuđen zbog toga. Zapravo jako uzbuđen. Valjda je nešto potrgao u prsima. Nažalost to se događa. To je dio igre. Nadamo se da će mu biti bolje i da se osjeća bolje, ali što se sada događa. Borim li se s nekim drugim? ne znam.”

Promocija se nije potrudila ponovno uknjižiti Miočića iz navodnog poštovanja. Umjesto toga, vlasnici najjače svjetske MMA organizacije spojile su borbu između najbolje rangiranih teškaša Sergeja Pavlovicha i Toma Aspinalla. Očekuje se da će se pobjednik suočiti s pobjednikom Jonesa protiv Miočića nakon što se taj okršaj odigra u nekom trenutku početkom ili sredinom 2024. godine, pod pretpostavkom da se to uopće dogodi.

“Ne znam zašto nisam izabran, što je u redu”, nastavio je Miočić.

“Razumijem da imaju smjer u kojem žele ići. Slažem se s tim. Svaki tip u diviziji je težak. Definitivno se želim boriti s najvećom ribom, a to je Jon Jones. To nije bio moj izbor, bio je njihov. Slušajte, sve se događa s razlogom. Borba je otkazana, to je sranje. Nažalost, to je samo igra u kojoj se nalazimo. Događa se. Kao što sam rekao, nadam se da je dobro. Ako želiš biti najbolji, moraš pobijediti najbolje. Želim taj pojas natrag. To je moj pojas i to će se dogoditi.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

16. KOLO PREMIJER LIGE BIH

Bez golova u susretu GOŠK-a i Širokog

Nedjeljni program nogometne Premijer lige BiH zaključili su GOŠK i Široki Brijeg koji su u Gabeli odigrali utakmicu bez pogodaka. Ranije u nedjelju Posušje je...