POZNATI PJEVAČ U PROBLEMIMA

Oglasio se Halid Muslimović povodom kaznene prijave, evo što kaže

Nakon što je Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) podnijela kaznenu prijavu Tužiteljstvu BiH protiv Halida Muslimovića, oglasio se poznati pjevač iz Prijedora.

“To je glupost. Šupljiranje. Zna se tko to radi. I taj odvjetnik, koji to radi, blefira”, rekao je Muslimović za Avaz.

Muslimović se tereti da je počinio kaznena djela pranje novca i prevara i da je stekao protupravnu imovinsku korist od najmanje 209.273 KM.

“Izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv H. M. podnesen je 21. rujna . Oštećena je osoba iz Australije tako da je dovedena u zabludu i da je osumnjičenom u više navrata na svoju štetu putem novčanih transfera ili u gotovini predala najmanje 209.273 marke. Osumnjičeni H.M. se tereti da je s ciljem prikrivanja izvora i omogućavanja daljeg korištenja, sredstva podizao u gotovini, znajući da su stečena na nezakonit način, odnosno činjenjem kaznenog djela prevara”, potvrdili su u SIPA-i.

Prema saznanjima Glasa Srpske, oštećena je Sonja Bašić iz Melbournea koja je ranije u javnost iznijela tvrdnje da ju je Muslimović oštetio za oko 400.000 dolara./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PO NAREDBI TUŽITEJSTVA BIH

Uhićene dvije osobe zbog sumnje da su ubili 78 Bošnjaka kod Ključa

Postupajući po nalogu tužitelja iz Posebnog odjela za ratne zločine, policijski djelatnici SIPA-e, na području Banje Luke, locirali su, identificirali i lišili slobode Boška...