Sve vijesti

MISTERIOZNA ŽENA

Oglasila se žena koja je viđena s Perryjem dan prije njegove smrti: “Bio je sretan”

25-godišnja manekenka i bivša Miss Kalifornije Athenna Crosby tvrdi da je ona “misteriozna žena” koja je bila na ručku s Matthewom Perryjem dan prije njegove smrti. Njihovu fotku je objavio TMZ.

“Nisam htjela javno pričati, ali želim reći da sam imala čast osobno poznavati Matthewa. Shrvana sam zbog njegove smrti, ali sam smatrala da je neukusno govoriti o tome javno jer pažnja ne bi trebala biti na meni, nego na njemu i njegovom nasljedstvu. Bio je iznimno privatna osoba i uvijek sam poštivala to kod našeg prijateljstva. Ali zaista, bili smo prijatelji i ja sam bila jedna od posljednjih koja je pričala s njim i vidjela ga prije nego što je preminuo”, napisala je na Instagramu, prenosi Index.hr.

“Želim naglasiti da je Matthew bio izuzetno dobre volje i entuzijastično je pričao sa mnom o stvarima koje su mu dolazile u životu. Bio je toliko sretan i pozitivan. Molim vas da se suzdržite od bilo kakvih nagađanja oko njegove smrti. Znajte da je taj čovjek bio na povratku i da je zaista zaslužio više vremena na ovoj Zemlji. Naša industrija izgubila je legendu”, dodala je Athenna.

Podsjećamo, TMZ je objavio fotografije Perryja s Athennom koje su nastale dan prije smrti. Gosti koji su u to vrijeme bili u istom restoranu su medijima ispričali da je dvojac sjedio više od sat i pol, a potom su zajedno otišli. Dodali su da je Perry uglavnom ignorirao hranu dok je bio uronjen u razgovor.

Matthew Perry preminuo je proteklog vikenda u dobi od 54 godine. Pronađen je mrtav u svom domu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije