Hrvatski Medijski Servis

OGLASILA SE DJEVOJČICA KOJU JE PRIJATELJICA GURNULA S MOSTA: “Cijela sam slomljena. Prijatelji to ne rade”

Mogla sam poginuti, kaže tinejdžerica Jordan Holgerson (16), nakon što ju je prijateljica gurnula s mosta u Washingtonu. Sve se to dogodilo u utorak, a Jordan se u četvrtak oglasila iz bolnice. Slomljena su joj rebra i ozlijeđena pluća, i puna je ogrebotina.

– Mogla sam poginuti. Srećom se nisam onesvijestila već sam bila pri sebi u trenutku kad sam pala u vodu – ispričala je Jordan za KOIN te dodala kako joj je netko odmah pohitao u pomoć.

Odmah je odvezena u bolnicu. Genelle Holgerson, majka djevojčice, rekla je njezina kći, osim ozljeda rebara i pluća, zaradila i ozljede jednjaka i dušnika, prenosi 24sata.hr.

– Sretna je što nije paralizirana ili mrtva. Budna je i pri svijesti, ali u bolovima i veoma umorna. Sretni smo što će se oporaviti i neće imati trajnije ozljede – rekla je majka.

Koliko će dugo Jordan ostati u bolnici, još uvijek nije poznato. No, od ozljeda će se oporavljati otprilike šest tjedana.

– Prijateljica mi se ispričala no to nije dovoljno. Prijatelji to ne bi smjeli raditi – kaže Jordan.
Na snimci se vidi kako Jordan stoji na rubu iznad Moulton slapova na rijeci Lewis River u gradu Yacolt u Washingtonu. Na snimci se čuje kako Jordan ne želi skočiti no njezini prijatelji ju naguravaju, a u jednom trenutku ju jedna prijateljica gurnula. Pala je u vodu s visine od 18 metara. Genelle kaže da je djevojka koja je gurnula Jordan punoljetna i da je trebala bolje znati da se to ne smije, piše Daily Mail.

Na društvenim mrežama se s ‘prijateljicom’ obračunala i Jordanina sestra Kaytlin.

– Prijateljice ne guraju jedna drugu s te visine. Mora odgovarati za ovo svoje djelo kako bi naučila lekciju – napisala je Kaytlin.

Ashley Mahree, žena koja je objavila šokantan video na YouTubeu, također je rekla kako bi žena koja je gurnula Jordan trebala završiti u zatvoru. Policija trenutno istražuje cijeli ovaj incident./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte