LIVNO

Održano stručno usavršavanje za djelatnike osnovnih i srednjih škola

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije u suradnji s tvrtkom EduCon d.o.o. iz Mostara, organiziralo je stručno usavršavanje za djelatnike u nastavi s područja Hercegbosanske županije. Usavršavanje je održano u subotu, 15. veljače 2020. godine u prostorijama Osnovne škole “Fra Lovro Karaula” iz Livna, pred više od stotinu prisutnih djelatnika. Osim djelatnika u nastavi, na usavršavanju su bili prisutni i predstavnici resornog Ministarstva.

Predavači su bili: prof. dr. sc. Ivana Batarelo Kokić., s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, koja je održala predavanje na temu teorijskih pristupa darovitosti.

Nakon nje, Zrinka Mužinić, prof., iz Osnovne škole Srinjine, Split, govorila je o osobinama darovite djece i o poticanju darovitosti, dok je Đurđica Kaurloto Martinić, prof., iz Agencije za odgoj i obrazovanje RH, govorila je o iskustvima u radu s darovitim učenicima u školi.

Stručno usavršavanje ispunilo je očekivanja te će se suradnja nastaviti na sličnim aktivnostima./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NOVOZARAŽENIH 27

Broj smrtnih slučajeva od koronavirusa u BiH porastao na 23, preminule osobe u Sarajevu i Bihaću

Član Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva Goran Čerkez izjavio je tijekom današnjeg obraćanja javnosti da je na području Federacije BiH do sada zabilježeno 16...