LJUBUŠKI

Održano predstavljanje knjige Matijasa Zečevića “Ćudljive vode”

U organizaciji JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški održano je predstavljanje knjige Matijasa Zečevića “Ćudljive vode”, koja se održala u Knjižnici Ljubuški. Knjigu je publici uz autora predstavila Tereza Šušnjara, predsjednica Udruge studenata Press.

Roman ,,Ćudljive vode” inspiriran je velikim poplavama koje su pogodile Bosansku Posavinu i šire područje 2014. godine. Autor je romanom htio trajno ostaviti podsjetnik na ta loša vremena.Također, roman je nastavak priče o životu ljudi u Posavini, koju je ovaj mladi čovjek započeo pisati u svom prvom romanu ,,Iščekujući zoru” koji je također predstavljen u Ljubuškom.

Autor je u svom govoru podsjetio publiku na strašne poplave iz 2014. godine, ali je govorio i o drugim temama kojima je roman inspiriran.

“Ovaj roman je trajni podsjetnik na strašne poplave koje su pogodile Bosansku Posavinu i šire područje te godine. On govori kako su prirodne nepogode nepredvidive. U trenutku čovjek može izgubiti sve što je godinama gradio. Bez obzira na to, često smo previše zarobljeni materijalnim stvarima”, kazao je Zečević.

Zečević je najavio treći roman “Kovčeg uspomena“ .

“Roman je inspiriran masovnim iseljavanjem mladih iz Bosne i Hercegovine“ kazao je Zečević.

U glazbenom dijelu programa predstavljanja knjige nastupila je glazbenica Stanka Mikulić.Izdavač romana “Ćudljive vode” je HDK Napredak podružnica Odžak./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije