TOMISLAVGRAD

Održana prezentacija radne verzije Zakona o nacionalnome parku Blidinje

U dvorani županijske Skupštine u Tomislavgradu danas je održana prezentacija radne verzije Zakona o nacionalnome parku Blidinje.

Prezentaciju su održali predstavnici predlagača, odnosno Federalnoga ministarstva okoliša i turizma a odazvao joj se veliki broj sumještana. Uz predstavnike Općine Tomislavgrad, Vlade Hercegbosanske županije, ŠGD Hercegbosanske šume, JP Elektroprivreda HZ HB među njima bili su i predstavnici zainteresiranih udruga te općinski, županijski i federalni zastupnici.

Rasprava je trajala dva sata, a ovom prigodom izneseno je više primjedbi na prednacrt zakona na koji je Općinsko vijeće Tomislavgrad, kao i još neke susjede općine, dalo negativno mišljenje, piše Tomislavcity.com.

Predstavnici Federalnoga ministarstva okoliša i turizma pozvali su sve zainteresirane da se očituju i dostave pisane prijedloge na adresu ovoga Ministarstva./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...