Hrvatski Medijski Servis

Održana izborna skupština HKD Napredak Podružnica Odžak

U četvrtak, 24. listopada 2019. godine, održana je u hotelu “Euro” u Odžaku izborna skupština Hrvatskog kulturnog društva Napredak Podružnica Odžak.

Na Skupštini je glasovanjem izabrano novo vodstvo podružnice.

Za predsjednicu je izabrana gđa Marica Hrnkaš, nova dopredsjednica je Anđelka Kovačević, tajnik Marko Dujak i rizničar Mato Radić. Članovima upravnog odbora postali su još i Mijo Matanović, Mara Dujaković i Ana Majstorović.

Članovi Nadzornog odbora su: Marko Knežević, Marko Vidić i Svjetlana Barukčić.

Izbornoj skupštini obratio se fra Mirko Filipović, predsjednik podružnice HKD Napredak Derventa i član Središnje uprave, koji se u svome obraćanju osvrnuo na važnost postojanja i rada Podružnica Odžak. Dao je punu podršku radu u Podružnice i podršku u iznalaženju rješenja za odgovarajući prostor koji je potreban podružnici u Odžaku.

Novoizabrana predsjednica gđa Hrnkaš u svome govoru stavila je poseban naglasak na rješavanje problema prostora s kojim je suočeno Podružnica u odžaku. Osiguranjem odgovarajućeg prostora taj bi prostor postao glavna točka komunikacije i pomoći Hrvatima koji žive u ovom dijelu Posavine.


/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte