LJUBUŠKI

Održan tradicionalni odbojkaški turnir sv. Ante

Tradicionalni turnir sv. Ante u organizaciji Odbojkaškog kluba Ljubuški, koji se održao jučer, donio je pregršt lijepih poteza, prijateljstava i vrijednih nagrada.

Prvo mjesto osvojio je HŽOK SMEČ Široki Brijeg, drugo mjesto osvojio je Odbojkaški Klub Ljubuški, dok je treće mjesto pripalo Škola odbojke Grude.

Helena Sabljić iz OK Ljubuški proglašena je igračicom turnira.

“Ovaj turnir smo iskoristili da uručimo prigodne nagrade našim igračicama Marti Bubalo i Mariji Žižanović koje su uz svoje zalaganje u sportu proglašene učenicama generacije Osnovne škole Marka Marulića”, rekla je Ivana Vukojević, trener OK Ljubuški.

“Ovim turnirom se cijela ekipa oprostila od naše cure Marije Žižanović koja svoju odbojkasku i školsku karijeru nastavlja u Kaštelima te nam je jako drago da je iz ovako male sredine, bar što se odbojke tiče isplivala jedna takva cura. Mare želimo ti puno uspjeha u daljnjem radu, poruka je sviju nas iz Odbojkaškog kluba Ljubuski. Nadamo se da će još bit cura koje će ići stopama Marije, koje će svojim trudom i zlaganjem doprinjeti razvoju ovoga sporta u našem gradu i klubu”, rekla je i Marija Zubac, također trener u OK Ljubuški.


/Vrisak.info/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PRVORAZREDNO POLITIČKO I KULTUROLOŠKO PITANJE

Rusija zabrinuta zbog turskih planova u vezi s Ajom Sofijom

Ruske vlasti i Pravoslavna Crkva izrazile su u ponedjeljak zabrinutost zbog spremnosti koju je javno očitovao turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan da nekadašnju Baziliku...