RAZGOVOR O PROJEKTIMA

Održan sastanak izaslanstava Turske i BiH, nije sudjelovao nitko od legitimnih predstavnika Hrvata

Nakon sastanka članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine sa turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, održan je i sastanak izaslanstava dvije države.

Na sastanku su u delegaciji Bosne i Hercegovine, osim članova Predsjedništva BiH, prisustvovali i ministar komunikacije i prometa Vojin Mitrović te ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, obojica iz Dodikovog SNSD-a, koji su tu u svojstvu funkcija koje obavljaju.

Ovo je posebno interesantno ako se uzme u obzir činjenica da je Narodna skupština Republike Srpske donijela odluku o tome da ministri i dužnosnici na državnoj razini bojkotiraju rad institucija dok ne dođe do povlačenja Inzkove odluke o zabrani negiranja genocida.

S druge strane, na sastanku izaslanstava dvije države nije sudjelovao nitko od legitimnih političkih predstavnika Hrvata u BiH.

Inače, najavljeno je da će jedna od tema razgovora biti i gradnja autoceste Sarajevo – Beograd koja treba da se odvija uz pomoć Turske./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

EUROPSKA LIGA

Rapid nanio poraz Dinamu

Nogometaši Zagrebačkog Dinama upisali su drugi poraz u skupini H Europske lige. Bolji od njih bio je bečki Rapid koji je na svom travnjaku...