BILLIE EILISH

Objavljena naslovna pjesma za novi film Jamesa Bonda

Jedna od najvećih glazbenih nada mlađe generacije predstavila je naslovnu pjesmu novog filma o najpoznatijem tajnom agentu, prenosi Jabuka.tv.

Nakon što je prije nešto manje od mjesec dana ispisala stranice glazbene povijesti i postala prvom ženom (i drugom osobom uopće) koja je osvojila nagradu Grammy u četiri glavne kategorije, mlada američka glazbenica Billie Eilish ponovno se našla u fokusu svjetskih medija.

Da će uopće raditi na naslovnoj pjesmi za novi film o Jamesu Bondu objavila je u siječnju ove godine, a finalni je rezultat već ugledao svjetlo dana. Sudeći prema prvim reakcijama, Amerikanka si je osigurala još jedan sigurni hit.

Pjesma No Time To Die donosi njezin prepoznatljivi glazbeni senzibilitet, a napisala ju je s bratom i već uobičajenim suradnikom, Finneasom O’Connellom.

S obzirom na to da bi radnja istoimenog filma trebala biti fokusirana na nove, duboko osobne izazove s kojima se britanski tajni agent suočava, nama se pjesma ove dinamike i izričaja čini savršeno prikladnom, prenosi Telegram.hr.

Film bi u kinima u Ujedinjenom Kraljevstvu trebao početi igrati 2. travnja, a dotad provjerite zašto svi ponovno hvale Billie./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

U GROZNOM ZABIO DESETI GOL SEZONE

Sjajni Nikola Vlašić nezaustavljiv

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ponovno je bio je strijelac za moskovski CSKA, koji je svladao Ahmat Grozni sa 4:0.Vlašić je i u prošlom kolu...