HBŽ

Objavljen popis osoba s izdanim rješenjima o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji

Na 5. Izvanrednoj sjednici koja je održana u nedjelju, Županijski stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije donio je i Zapovijed da se javno objavi identitet osoba kojima je izdano Rješenje o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije.

Za provođenje ove Zapovijedi zaduženi su Uprava za inspekcijske poslove Hercegbosanske županije, Zavod za javno zdravstvo Hercegbosanske županije te Služba za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije.

S obzirom na izdanu Zapovijed donosimo popis osoba s izdanim rješenjima o zdravstvenom nadzoru i kućnoj izolaciji na području Hercegbosanske županije koji možete pogledati OVDJE.

Županijski stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije još jednom apelira na sve građane da se odgovorno ponašaju, te da provode zapovijedi koje su donesene. Upozoravaju da je iznimno bitno provoditi mjere samozaštite i pridržavati se svih dosad donesenih uputa i preporuka. Također, naglašavaju kako svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img