Objavljen lineup 11. Mostar Summer Festa, ulaznice već dostupne

Jedanaesto izdanje Mostar Summer Festa održat će se od 29. lipnja do 1. srpnja 2023. godine na Kantarevcu, a organizatori su objavili popis izvođača.

Mostar Summer Fest, u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ, koji već desetljeće predvodi bosanskohercegovačku glazbenu festivalsku scenu, i ove godine okuplja najjača domaća i regionalna imena na Kantarevcu. U samom srcu Mostara.

A ta najjača imena koja čine glazbenu reprezentaciju Mostar Summer Festa ovog ljeta su: Bajaga i Instruktori, Let 3, Vojko V, Goran Bare i Majke, Urban & 4, Buč Kesidi, Helem nejse, Brkovi, Zoster, Krankšvester, Krešo Bengalka, Grše i Andra Kiddo.

Super Early Bird ulaznice po najnižoj cijeni za najvjernije ranograbilice već su u prodaji na www.mostarsummerfest.com po cijeni od samo 39 KM. Količina ulaznica je ograničena, a ponuda traje sedam dana ili do isteka zaliha. Budite super brzi jer kupovinom ovih ulaznica štedite 57%.

Datum je 29.6.-1.7., drugi ljetni vikend. Zabilježite ga u svoje kalendare. Utefterite. Osigurajte svoje ulaznice. I Mostar Summer Festom započnite svoje ljeto.

Sve detaljne informacije pratite na službenoj stranici festivala, te Facebook i Instagram kanalima festivala./HMS/

Najnovije

HAAG

Stanišić i Simatović osuđeni na po 15 godina zatvora za zločine u BiH i Hrvatskoj

Međunarodni mehanizam za krivične sudove (MMKS) danas je izrekao konačnu presudu u trajanju od po 15 godina zatvora bivšim šefovima Službe državne sigurnosti Srbije...