OBJAVLJEN JEDINSTVENI REGISTAR BRANITELJA: Saznajte tko je koliko dana proveo u ratu

Jedan od tri glavna zahtjeva razvojačenih branitelja proteklih godina bio je i jedinstveni braniteljski registar.

***OVDJE možete pogledati javno dostupan registar branitelja

Na web-stranici Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata objavljen je jedinstveni registar branitelja.

Pretragu započinjete na ovom LINKU.

Nakon što otvori ovu stranicu idite na advanced i proceed to 80.65.65.70(unsafe) koji se nalazi na dnu stranice.

Ova je stranica postala privremeno nedostupna zbog preopterećenosti servera.

/HMS/

5 COMMENTS

  1. I pored svih nedaca na internetu vi ovako amaterski postavljate listu online ispod jedne obicne IP adresse. Nepismenost nas ubi.

    • Poštovani, nije se uputno razbacivati tezama o nepismenosti, jer vaša opservacija apsolutno ne stoji. Da ste pozorno pročitali tekst (koji je objavljen 14. listopada 2019., na dan objavljivanja registra) vidjeli biste uputstva koje je izdalo samo Ministarstvo branitelja FBiH za pristup registru (trebalo je omogućiti pristup nesigurnim izvorima). Zbog vaše primjedbe ipak smo stavili novi link, jer stari očito više nije u funkciji, lp.

      • Ja se ispricavam ako sam vas uvrijedio. Isto tako je prenosenje nesigurnih linkova na vasoj stranici jednako tome kao i da ste ih vi sami kreirali. Nazalost Web u nasoj zemlji vrvi od nesigurnih i amaterskih stvari i to se nazalost ne moze drugacije nazvati nego informaticka nepismenost.
        O omogucavanju pristupa nesigurnim izvorima ne treba trositi rijeci, jer je autor tih rjeci iz ministartstva jednostavno amater i neznalica, u biti nepismen.

Comments are closed.

Najnovije