OTKRIVEN MONSTRUZNI UBOJICA

Obitelj Đokić likvidirao je njihov rođak, a onda za ubojstvo pokušao okriviti – vlastite sinove!

U Srbiji je uhićen osimnjičeni za ubojstvo obitelji Đokić, a javnost je šokirana saznanjem da se radi o rođaku ubijene obitelji, Goranu Džoniću, inače umirovljenom vatrogascu koji je s obitelji Đokić, koliko je poznato, bio u dobrim odnosima, piše Nova.rs.

Kako doznaje Blic.rs, Džonić (52) je kobne noći svoje rođake, obitelj Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na skuteru te ih na zasad neutvrđeni način namamio ili prisilio da ga prate u udaljeni dio sela Moravac gdje ih je ubio, a njihova tijela zapalio.

Ubojstvo je počinjeno na posebno okrutan način tako što je Džonić prvo ubio Gordanu Đokić s dva hica – jednim u grudi, a drugim u glavu, dok su njena kći Lidija i suprug Goran to gledali. Potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju svog rođaka Gorana.

Tijela obitelji je potom polio benzinom koji je ranije donio i pripremio te ih onda zapalio. Kada su tijela izgorjela do neprepoznatljivosti, Džonić ih je odvukao u šikaru, prekrio granjem i ostavio.

Zatim je njihov automobil odvezao je desetak kilometara dalje te ga zapalio, kao i svoj žuti skuter.

Džonić i Đokićevi, koliko je poznato, prije nisu imali nesuglasica i živjeli su međusobno udaljeni tek nekoliko kuća.

No priča ima i nevjerojatan nastavak, jer je Džonić, prema pisanju srpskih medija, pokušao za okrutno obojstvo okriviti vlastite sinove. Džonić je policajce uvjeravao da on nije ubojica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, obojica sinova, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.

Pretragom imanja jednog od Džonićevih sinova, policija je u dvorištu pronašla zakopanih 43.000 eura za koje se sumnja da je dio novca otet ubijenoj obitelji.

Džonićeva supruga šokirana je sumnjom da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao pripisati svojoj djeci.

Podsjetimo, Goran (57), Gordana (56) i Lidija Đokić (25), oteti su, brutalno ubijeni i spaljeni u noći 26. rujna nakon što su nakon večere kod Goranove majke, krenuli kući u Aleksinac./HMS/

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDNIK HSS BiH

KARAMATIĆ ZA BHRT: Mogu oni pričati koliko hoće o stoljetnoj Bosni, ali BiH je nastala u Daytonu

Apeliram na bošnjačke predstavnike ako žele sačuvati državu, da još postoji mogućnost dogovora. Hrvati i Srbi se ne žele pripojiti i ni Srbiji ni...