O knjizi akademika Bože Žepića

Ovih dana izašla je iz tiska nova knjiga akademika Bože Žepića, naslova „Moj životni put“. Knjiga ima 334 stranice, tvrdog je poveza, bogato ilustrirana brojnim slikama iz života, s predgovorom i pogovorom autora. Recenzenti su akademik Don Tomo Vukšić, vojni biskup i akademik Miroslav Palemta, profesor Filozofskog fakulteta u Splitu. Nakladnici su Hrvatska akademija za znanost i umjetnost u BiH i Printline Zagreb, a tehničku obradu i tisak obavio je FRAM – ZIRAL Mostar.

Ovo je dvanaesta po redu knjiga, akademika Žepića. Riječ je o proznom djelu, memoarskog karaktera, a pored predgovora i pogovora sadrži dvanaest odjeljaka različitih naziva i sadržaja. Izašla je u povodu 80 godina života i 40 godina rada na Sveučilištu u Mostaru.

-Mislim da svaki čovjek u toj životnoj dobi i nakon četrdeset godina predanog rada na Sveučilištu, ima što reći o svom životnom putu, radnoj karijeri i drugim važnim događajima iz života. Želio sam podvući crtu i prije svega mojim potomcima, a onda studentima, rodbini, prijateljima i poznanicima opisati težak i trnovit, a onda bogat i uspješan životni put, kaže akedmik Žepić u intervju za Hrvatski Medijski Servis.

Knjiga akademika Bože Žepića, „Moj životni put“ može se kupiti u knjižari FRAM-ZIRALA, na ulazu u kamp Sveučilišta do Ekonomskog fakulteta, a može se i poručiti na mail: zepicbozo@gmail.com. Cijena je 40,00 KM./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

POVEZANA S MILANOM POPOVIĆEM

Sutkinja koja je Severini uzela sina dobila darove od 330.000 eura

Sutkinja Tea Golub, koja je presudila da sin Severine Kojić živi s ocem Milanom Popovićem, našla se u središtu skandala nakon otkrića da je...