SRBIJA

Novozaraženih 344, umrlo 13 osoba, na respiratorima 170 ljudi

U posljednja 24 sata u Srbiji je na koronavirus testirano 8659 osoba, njih 344 bilo je pozitivno što je skok u odnosu na broj novozaraženih jučer. Preminulo je 13 osoba.

Na respiratorima se sada nalazi 170 pacijenata, a u posljednja 24 sata hospitalizirane su 203 osobe.

Podsjetimo, jučer je Srbija imala rekordan broj ljudi na respiratorima – njih 154. Danas je taj broj još veći.

Broj aktivnih slučajeva s novim se potvrđenim slučaja u Srbiji popeo na 4,5 tisuća, a broj smrtnih slučajeva na 418, stoji na stranici covid19.rs na kojem srbijansko ministarstvo zdravlja objavljuje podatke o koronavirusu.

Srbija je u utorak prešla brojku od pola milijuna testiranih, a u posljednja 24 sata testirano je 8,6 tisuća osoba. Trenutno se prema službenim podacima na respiratorima nalazi 170 ljudi.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je na konferenciji za medije rekao kako je od jučer hospitalizirano 203 ljudi, a da je samo u Beogradu bilo 3,2 tisuće pregleda, prenosi agencija Beta.

Ministar je objavio i kako je zaraženo 70 zdravstvenih radnika koji su smješteni u bolnice, dok je 50 pozitivnih u samoizolaciji.

Naglasio je kako podaci sami za sebe govore koliko je situacija u Srbiji ozbiljna, dodaje ta agencija./HMS/

Najnovije

ČAPLJINA

Pucnjava u središtu Čapljine, jedna osoba ozlijeđena

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi u petak u središtu Čapljine, piše portal Bljesak.info. Pucnjava se dogodila u Ulici Mate Bobana oko 20.30 sati. Ozlijeđena...