Novinarka njemačkog RTL-a se mazala blatom pa lagala da pomaže gradu nakon poplava

Novinarka njemačkog RTL-a dobila je otkaz nakon javljanja iz poplavom pogođenog područja.

Naime, Susanna Ohlen (39) namazala se blatom prije uključenja u program te je rekla da je pomagala u čišćenju grada Bad Munstereifela, koji je teško nastradao u poplavama koje su u Njemačkoj odnijele 128 života, prenosi Index.hr.

“Čišćenje nakon poplave: Reporterka RTL-a pomaže u raščišćavanju Bad Munstereifela”, naslov je priloga koji je emitiran na televiziji, no uskoro se pojavio i video koji je snimio prolaznik, a na kojem se vidi kako se reporterka namjerno maže blatom po licu i odjeći.

RTL se ispričao zbog poteza svoje novinarke.

“Pristup naše reporterke u kontradikciji je s našim principima i standardima. Zbog toga smo dotičnoj novinarki dali otkaz čim smo čuli što je učinila”, naveli su u priopćenju.

Susanna je na RTL-u radila od 2008. godine. Vodila je emisije poput Dobra večer, RTL, Dobro jutro, Njemačka te Point 12./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

Svoje stihove govorili pjesnici iz Širokog Brijega, Mostara, Rame, Ljubuškog, Posušja i Imotskoga

Posljednji od četiri književna susreta ovogodišnje manifestacije „Književna večer s književnicima s područja Županije Zapadnohercegovačke“, u organizaciji knjižnica ove županije, upriličena je u Narodnoj...