NOVI TRAVNIK: Humane zvijezde Hrvatske i BiH igrale za centar “Duga”

Humane zvijezde Hrvatske i Bosne i Hercegovine napravile su pravi spektakl na humanitarnoj utakmici na novotravničkom Gradskom stadionu.

Dobrog nogometa, ali i navijačke fešte nije nedostajalo, a na svoje su došli i najmlađi nogometni fanovi koji nisu propustili priliku fotografirati se s nekadašnjim reprezentativcima dvije države.

Rezultat je, kazali su svi nazočni, bio u drugom planu, a u prvom su svakako bila velika srca i humanitarni motiv, kao i druženje i stjecanje novih, ali i obnova starih prijateljstava.

Foto: Fena

Estradni umjetnik Adnan Nezirov branio je boje BiH.

“Naravno, humanost je najvažnija. To je na prvom mjestu i sve se rado odazovemo. Pokazali smo da imamo veliko srce. Želio bih se zahvaliti svim kolegama i ovoj publici, ovo je jedan lijepi događaj, nadam se da ćemo se i dalje ovako družiti”, rekao je Nezirov.

Foto: Fena

Bivši nogometaš splitskog Hajduka i drugih hrvatskih klubova Petar Musa, danas je bio jedan od najučinkovitijih na terenu.

“Rezultat je u drugom planu kad su ovakve prigode.Iznimno nam je drago da možemo sudjelovati u jednom ovakvom humanitarnom spektaklu. Svi možemo izdvojiti malo vremena, podružimo se, odigramo susret, vidjeti neke ljude koje nismo vidjeli dugo vremena, s kojima smo igrali ili protiv kojih smo igrali”, kazao je Musa.

Prihod od utakmice bit će usmjeren za opremanje prostorija JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Duga” Novi Travnik.

Humane zvijezde Hrvatske dosad su odigrale više od 150 utakmica, na kojima su u humanitarne svrhe prikupili oko 1,7 milijuna eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img