NOVI SINGL Not Jane objavio “Paranoju”

Not Jane je alternativni new wave-pop-rock bend iz Širokog Brijega (Hercegovina), koji je krajem 2016. osnovao frontmen, gitarist i skladatelj Drago Ljubić.  Hrvatski Medijski Servis premijerno vam predstavlja njihov novi singl “Paranoja”.

DRAGO LJUBIĆ, FRONTMEN GRUPE “NOT JANE” ZA HMS: Mi smo ulični alternativni rock and roll bend

Od 2007. je djelovao bend Jane, s manje-više, sličnom postavom, kroz koji su prošli brojni hercegovački glazbenici. Nakon jednogodišnje pauze, Ljubić ponovno angažira bubnjara Juru Brekala i basista Marka Karačića te pod imenom Not Jane nastavljaju sve uspješniju suradnju. Iza sebe imaju veliki broj nastupa u regiji, a veoma zapažen prvi nastup imaju na festivalu West Herzegowina fest u Širokom Brijegu, piše Večernji list.

U studio ulaze početkom 2017. godine te u suradnji s Joškom Klarićem, producentom i frontmenom benda Ischariotzky iz Brela, snimaju svoj prvi singl „Vesele žene s Pecare“, objavljen u siječnju 2018. godine. Dva mjeseca kasnije na Youtube-u izlaze i drugi, neslužbeni, singl i spot pod naslovom „Oda hipsteru“, nastali u suradnji s projektom Jam with friends iz Mostara.

U ljeto 2018. bend dogovara suradnju s Gabrijelom Prusinom, mostarskim glazbenikom, producentom i klavijaturistom benda Mostar Sevdah Reunion te u njegovom studiju „Groove“ u Mostaru započinju rad na svom debitantskom albumu.Početkom 2019. godine bend surađuje s redateljima Tomislavom Topićem i Nikolom Galićem te snimaju spot za singl „Paranoja“, koji ih vodi izravno pred uredništvo izdavačke kuće Croatia Records. Planovi benda za budućnost su objaviti još nekoliko singlova te albuma za Croatia Records, kao i doći do što većeg broja publike i nastupa u regiji./HMS/

Najnovije

ZAMJENIK MINISTRA OBRANE BIH

OKOLIĆ: Većina Srba u OS BiH prešla bi u Vojsku Republike Srpske

Većina pripadnika Oružanih snaga BiH srpske nacionalnosti spremna je prijeći u Vojsku Republike Srpske, ako bi bila ponovo formirana, izjavio je za RTRS zamjenik...