Novi detalji nesreće u kojoj je stradao Ljubušak Madžar, savjetnik predsjednice RH

Za upravljačem BMW-a koji se u noći s četvrtka na petak oko 2.30 na raskrižju državne ceste Osijek-Vukovar u blizini Bobote sudario s Peugeotom bio je, kako neslužbeno doznajemo, Marijan Kustić (43), direktor natjecanja, nogometnog razvoja i infrastrukture u Hrvatskom nogometnom savezu te HDZ-ov saborski zastupnik.

Na suvozačevom mjestu, kao što je već pisano, bio je dr.sc. Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Republike za zdravstvo i sport, a on je u nesreći teže ozlijeđen. Slomljena mu je ključna kost, a stradalo mu je i nekoliko rebara te je najprije bio hospitaliziran u vukovarskoj Općoj bolnici, odakle je prebačen u KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu.

BMW kojim je upravljao Kustić kretao se iz smjera Vere te se, došavši do raskrižja s državnom cestom, nije zaustavio na obavezni znak zaustavljanja.

U tom je trenutku iz smjera Osijeka naišao Peugeot te je došlo do sudara. Nastradao je i Punto koji je došao iz smjera Bobote. Teže tjelesne ozljede zadobio je i putnik u Peugeotu, piše Jutarnji./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Uskoro Bike Festival

Međunarodna sportska manifestacija "Blidinje Bike Festival", koja će okupiti sportaše iz više zemalja svijeta, održat će se od 24. do 26. srpnja u Parku...