Novčane kazne za Dinamo, Varaždin, Rijeku i Lokomotivu

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz utakmica 32. kola, objavio je HNS.

Kažnjeni su Dinamo, Lokomotiva, Rijeka i Varaždin, a odluku disciplinskog suca prenosimo u cijelosti.

GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Varaždin – Dinamo pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smještene na južnoj tribini, minutu prije početka utakmice zapalili jednu baklju, u 9., 15., 17., 19. i 27. minuti po jednu dimnu bombu, u 29. minuti jednu baklju, u 36. minuti dvije baklje, u 48. i 51. minuti po jednu dimnu bombu, u 53. minuti jednu baklju, u 76. minuti zapalili su petnaest baklji i jedan topovski udar te u 78. minuti jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 4.800 eura.

NK Lokomotiva se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Lokomotiva – Rijeka gostujući navijači (Armada), smješteni na istočnoj tribini, od 61. do 62. minute zapalili tri baklje od kojih su dvije bačene u teren za igru te je došlo do prekida utakmice u trajanju od trideset sekundi te je bačen jedan topovski udar u prostor ispred istočne tribine, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 700 eura.

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Lokomotiva – Rijeka gostujući navijači (Armada), smješteni na istočnoj tribini, od 61. do 62. minute zapalili tri baklje od kojih su dvije bačene u teren za igru te je došlo do prekida utakmice u trajanju od trideset sekundi te je bačen jedan topovski udar u prostor ispred istočne tribine, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.000 eura.

NK Varaždin se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Varaždin – Dinamo pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smještene na južnoj tribini, minutu prije početka utakmice zapalili jednu baklju, u 9., 15., 17., 19. i 27. minuti po jednu dimnu bombu, u 29. minuti jednu baklju, u 36. minuti dvije baklje, u 48. i 51. minuti po jednu dimnu bombu, u 53. minuti jednu baklju, u 76. minuti zapalili su petnaest baklji i jedan topovski udar, te u 78. minuti jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.600 eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img