LJUBUŠKI

Nova zbirka poezije Ivice Vizentanera ‘Stihom u suton’

Iz tiska je izašla nova, druga po redu, zbirka poezije “Stihom u suton” autora Ivice Vizentanera.

Zbirka je podijeljena na šest poglavlja u kojima se mogu pročitati pjesme o zavičaju, ljubavi, Bogu, o najugroženijima i svakodnevnici te druge raznovrsne pjesme, navodi autor.

Nakladnik zbirke je Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” podružnica Ljubuški, urednica i lektorica je Viktorija Kolak, naslovnicu je odradio slikar Jure Paponja, grafički urednik je Gojko Jelić, dok su svoj osvrt na zbirku dali pjesnik Ivan Volić i književnik fra Miljenko Stojić.

Autor ističe kako će se promocija navedene zbirke upriličiti kad se trenutna epidemiološka situacija popravi i kada nadležne institucije to budu smatrale prigodnim.

Svoju poeziju Vizentaner je prvotno objavljivao u časopisu učenika Franjevačke klasične gimnazije u Visokom “Novi list”, prvu zbirku poezije “Svjetlo iznad prolaznosti” objavio je 2018. godine, a trenutno radi na slikovnici “Ljubuška zavičajna abeceda”, stoji u priopćenju./Fena/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠEF KLUBA ZASTUPNIKA HDZ- HNS BiH

LOVRINOVIĆ: Varaju nas od 1990. I kada bi formirali Vladu FBiH ništa ne bi napravili

Zastupnik HDZ-a u Zastupničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine Nikola Lovrinović komentirajući neuspješne pregovore Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića u vezi izmjena Izbornog zakona,...