Hrvatski Medijski Servis

NOVA BILA: U četvrtak proslava Velike Gospe u Ričicama

U Ričicama nadomak Nove Bile i ove godine obilježit će se blagdan Velike Gospe, u narodu poznatiji kao Gospojina. Ovaj događaj već lagano postaje tradicionalan, a već 13 godina uspješno ga organiziraju mještani Ričica koji su i ove godine pripremili bogat meni i prigodan program.

Sveto misno slavlje bit će u susjednim župama, a župnik će kao i svake godine do sada blagosloviti Gospin kip te sve prisutne goste.

Pozivamo sve ljude dobre volje iz Ričica, Nove Bile i svih susjednih mjesta da se pridruže ovogodišnjoj proslavi Gospojine u Ričicama te svojom nazočnošću uveličaju ovu proslavu. Za sve goste pripremili smo hranu i piće, a posebno istićemo iznimno ukusni Ričićki gulaš napravljen od mnoštvo domaćih sastojaka koje nećemo otkriti, nego dođite i uvjerite se, rekli su za portal NovaBila.info organizatori proslave.

DSC08174

Proslava će biti kod Gospinog kipa u Ričicama koji je napravljen prije 15 godina, a već dvije godine poslije počelo je obilježavanje Gospojine u Ričicama.

DSC08161
About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte