NAJAVIO IZBORNIK

Nogometni reprezentativci BiH uskoro počinju s video-treninzima

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević održao je u ponedjeljak video-sastanak s najboljim nogometašima svoje zemlje na kojem ih je upoznao da će uskoro započeti s video-treniznima i to tri puta tjedno.

Reprezentativci susjedne zemlje nalaze se u karanteni u svojim domovima, u Bosni i Hercegovini ili po europskim zemljama, gdje vježbaju koliko im to dopušta izvanredno stanje prouzročeno širenjem novog koronavirusa.

Bajević želi kroz video-trenigne obnoviti pozitivno ozračje u momčadi i zadržati pristojnu razinu tjelesne pripreme svojih izabranika u iščekivanju da se pandemija bolesti COVID-19 suzbije, a UEFA odredi nove termin odigravanja utakmice sa Sjevernom Irskom u sklopu doigravanja za Europsko prvenstvo.

Od ranije je poznato da su popularni ‘zmajevi’ u polufinalu baraža domaćini neugodnim Ircima u Zenici, a ako pobijede, u finalu će ugostiti i pobjednika iz dvoboja Slovačka i Republike Irske.

“Ovo što se događa na svjetskoj razini nekako nas i zbližava u pokušaju da se što bolje zaštitimo i vodimo računa o primjeni svih mjera koje nam preporučuju medicinski stručnjaci. U doba ograničenog kretanja i napetosti pokušajmo malo se aktivirati radeći ono što nam uvjeti dopuštaju, na održavanju kondicije i sportskog duha. To će nam biti preduvjet za ostvarivanje našeg zajedničkog cilja. Želim da se što prije okupimo i nastavimo rad, a do tada čuvajte svoje i zdravlje drugih”, poručio je izbornik Dušan Bajević.

“Planirali smo tri online treninga tjedno, a igrači imaju mogućnost da rade individualno ili u skupinama. Po njihovoj želji možemo organizirati i i dodatne treninge, ali zasada je plan da radimo utorkom, četvrtkom i subotom”, rekao je Bajević./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SOKOLAC

Na Sokocu pronađeno tijelo nestale Nade Dobrilović

Na Sokocu je pronađeno beživotno tijelo žene Nade Dobrilović (1952.), čiji je nestanak prijavljen 2. kolovoz. Tijelo su u mjestu Sokolovići pronašli policijski službenici Policijske...