Nogometaš podrijetlom iz BiH poginuo u Požegi pred očima supruge

Tužne vijesti stižu iz mjesta Vidovci. U prometnoj nesreći je u petak smrtno stradao Ivica Zeba, 27-godišnji nogometaš NK Požege i djelatnik Hrvatske vojske.

Do nesreće je došlo oko 21:15 u Ulici Stjepana Radića, a informacije u ovom trenutku kazuju da je 19-godišnji vozač nepropisno pretjecao osobni auto kojim je upravljao 18-godišnjak. Tada je prednjim dijelom vozila udario 27-godišnjeg biciklista koji je bez reflektirajućeg prsluka upravljao biciklom iz suprotnog smjera – prenosi portal 24sata.

Zeba je na mjestu smrtno stradao, a tragedija se odvila ispred očiju njegove supruge koja se nalazila na biciklu odmah iza njega i koja je, srećom, izbjegla udar.

Zeba je rođen 2. ožujka 1992. godine u ratnom vihoru koji je zadesilo Bosansku Posavinu u to vrijeme. S obitelji se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve nogometne korake.

Nogometnu školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove povijesti./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije