GENIJALNA IDEJA

Nogometaš McDonald promijenio ime na dresu u Burger King

U jednoj od bizarnijih nogometnih priča tjedna, lanac brze hrane Burger King bio je glavna tema razgovora tijekom duela između Alajuelensea i Saprisse u kostarikanskoj Ligi FPD.

Naime, tamošnji nogometaš Jonathan McDonald odlučio je na teren izaći s potpuno drugačijim imenom “uklesanim” na stražnjoj strani njegovog dresa.

Umjesto svog pravog prezimena, 32-godišnjak je koristio ime još jedne popularne kompanije brze hrane Burger King iznad svog timskog broja 19 i to kao dio marketinške akcije, piše Footy Headlines.

Veznjak je sve iznenadio kad je ušao u igru u posljednjih 18 minuta utakmice Lige FPD, a neko je uspio nakon posljednjeg sudčkog zvižduka fotografirati njegovo ime na dresu.

Duel kostarikanske prve lige između Alajuelensea i Saprisse završen je rezultatom 2:2, ali naslovnice su pripale Jonathanu Mcdonaldu i Burger Kingu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HRVATSKA

Muškarac kod Đurđevaca poginuo u vozilu bez registracijskih oznaka

U prometnoj nesreći u naselju Sirova Katalena, u sastavu Grada Đurđevca, u subotu popodne poginuo je muškarac, izvijestila je koprivničko-križevačka policija.Prometna nesreća...