Hrvatski Medijski Servis

Nogometaš Burnleyja s ulica Sarajeva udomio je pse lutalice

Foto: Instagram/Reuters/Pixsell

Veliko je srce pokazao nogometaš Burnleya, Erik Pieters (31) u čijem će životu odsad biti i dva psića – Luca i Archie, koje je u vilu u Cheshireu doveo iz Bosne i Hercegovine. Supruga Nermina (29) nije mogla gledati kako ulicama Sarajeva luta toliko pasa, pa je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i s izleta iz BiH u Englesku povesti dva psića.

Luca i Archie tako će se pridružiti Simbi u posebnom dvorištu koje su njihovi vlasnici spremili u vili. Pjevačica i model Nermina je sama odlučila napraviti sve što je potrebno da bi psići mogli završiti na Otoku. Prvo je pronašla tvrtku koja ih je odvela do njenih roditelja u Nizozemsku, a zatim je ona vozila pet sati kako bi ih pokupila.

– Znam koliko je tamo pasa lutalica i htjela bih imati humanitarnu zakladu jednog dana. Oduvijek sam htjela spasiti pse jer mislim da oni zaslužuju šansu – rekla je Nermina.


/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte