NOVI POKROVITELJ

Kelme oprema NK Široki Brijeg u sljedeće tri godine

Danas je u prostorijama kluba potpisan trogodišnji ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji između NK Široki Brijeg i tvrtke Juventa sport iz Banja Luke, a po kojem će momčad s Pecare u sljedeće tri godine nositi opremu prestižnog španjolskog sportskog branda Kelme.

Kako bi popularna šapa zablistala na Pecari pobrinula se upravo kompanija Juventa Sport iz Banja Luke, koja je u NK Široki Brijeg prepoznala izuzetnog partnera koji je već godinama u vrhu bosanskohercegovačkog nogometa i koji ostvaruje zapažene rezultate na međunarodnoj pozornici.

Iz toga razloga će Juventa Sport u navedenom razdoblju biti tehnički sponzor NK Široki Brijeg i osigurati nam opremu vrhunske kvaltete i dizajna, kakvu nose velikani kao što su Alaves, Espanyol, Dinamo Moskva…, a na našim prostorima Borac iz Banja Luke i Vojvodina iz Novog Sada.

Iz kompanije Juventa Sport poručuju kako su izuzetno zadovoljni i kako se nadaju dugoj i uspješnoj suradnji s NK Široki Brijeg na obostrano zadovoljstvo.

NK Široki Brijeg otvara sezonu u nedjelju 2. kolovoza protiv FK Tuzla City na Pecari, a utakmica počinje u 20 sati uz prijenos na Arena Sport TV.


/HMS/

Najnovije