Niko Kovač uveo vojnička pravila za igrače Bayerna

Nakon lošijih rezultata u prvoj sezoni u Bayernu mnogi njemački mediji tjerali su Niku Kovača s klupe bavarskog diva, no kad je Kovač posložio konce i uveo malo reda, više se ne govori o njegovom odlasku.

Kovač ostaje trener Bayerna i u novoj sezoni, u kojoj osim dvostruke krune u Njemačkoj, čelnici Bayerna žele i bolji rezultat u Ligi prvaka.

Hrvatski trener je u prvim mjesecima rada u Bayernu imao puno problema u odnosu s glavnim zvijezdama kluba koje ga nisu htjele slušati i pokušale su ga bojkotirati, piše Index.

Tada su reagirali čelnici kluba i prema Kovačevim uputama, doveli momčad u red te tako pokazali da igrač nije iznad trenera i kluba.

Kovač je od šefova dobio podršku da igračima objavi pravila ponašanja koja moraju strogo poštovati ili će dobiti veliku kaznu, a u najgorem slučaju izletjeti iz kluba.

Bivši izbornik Hrvatske kontrolira kad njegovi igrači idu u krevet. Kad Niko naredi, u svim sobama moraju biti pogašena svjetla.

Zabrana mobitela djelomično je ukinuta, ali Kovača to i dalje živcira.

Igrači su prije i nakon utakmica visili na mobitelima, a Kovača je to razljutilo te je naredio da igrači nakon dolaska u svlačionicu ne smiju vaditi mobitel kako bi poboljšali međusobnu komunikaciju. Svi su prije bili u svom filmu, jedni su objavljivali slike na Instagramu, drugi slušali glazbu, no toga u Bayernu više nema. Uspostavljen je pravi obiteljski odnos. To se odrazilo i na terenu jer Bayern igra sve bolje.

Kovač je zbog kašnjenja uveo pravilo da se na trening dolazi sat i pol prije početka.

To je uvedeno zbog Jamesa, koji je u međuvremenu napustio klub. Kolumbijac je skoro na svaki trening kasnio, vjerojatno jer je bio nezadovoljan statusom u klubu, no Kovača to nije zanimalo, a nije kaznio samo njega već sve igrače./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

U BiH UKUPNO 411

ŠERANIĆ: Još 25 novih slučajeva koronavirusa u RS

U Republici Srpskoj potvrđeno je novih 25 slučaja zaraze koronavirusom od 179 testiranih, potvrdio je to ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Alen...