NIKO KOVAČ SELI NA OTOK? Spominju se Everton ili Arsenal, Hrvat među favoritima za klupu

Pojavile su se priče kako bi Niko Kovač mogao preseliti na Otok. Ozbiljno se špekulira kako je već započeo pregovore s Arsenalom, a u priču se uključio i Everton.

Niko Kovač trenutačno se nalazi u Engleskoj. U subotu je s tribina Goodison Parka pratio dvoboj Evertona i Chelseaja (3:1), a danas će biti na Olimpijskom stadionu u Londonu i pogledati dvoboj West Hama i Arsenala.

Mnogi tvrde kako je bivšem hrvatskom izborniku atraktivnija klupa Arsenala koji je nedavno dao otkaz Unaiju Emeryju. Topnici ne pamte ovako loš ulazak u sezonu, Kovač bi im tu itekako mogao pomoći.

Marcelino na William Hillu stoji kao drugi favorit za preuzimanje Arsenalove klupe s koeficijentom 8. Prvi je favorit Mikel Arteta s koeficijentom 4. Kovač kotira kao 12. favorit s koeficijentom 21.

S druge strane, Kovač je prvi favorit za novog trenera Evertona s koeficijentom 3,75. Marcelino je na toj listi šesti favorit s koeficijentom 15. Engleski mediji izbacili su podatak da su na Arsenalovu adresu stigle čak 643 menadžerske ponude. Jasno da su Topnici skratili listu kandidata. Navodno će razgovarati s njih desetak, a među njima bi mogao biti i hrvatski stručnjak./HMS/

Najnovije