Nije ga više mogao ignorirati, Kovač poziva Kramarića u reprezentaciju!

Niko Kovač sutra će u 14 sati u Dugopolju objaviti popis kandidata za utakmice s Ciprom i Maltom. Hrvatska će 4. rujna u Zagrebu u prijateljskoj utakmici ugostiti Cipar, a onda pet dana poslije (9. rujna) domaćim ogledom protiv Malte, također u Zagrebu, otvoriti kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, piše vecernji.hr.

Hrvatska se u skupini H nalazi s Italijom, Norveškom, Bugarskom, Azerbajdžanom i Maltom. Plasman u Francusku osigurat će dvije najbolje reprezentacije skupine, dok će većina trećeplasiranih u dodatne kvalifikacije.

Od reprezentacije su se poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu oprostili Eduardo da Silva, Ognjen Vukojević i Stipe Pletikosa, dok zbog ozljeda na popisu neće biti Ivana Perišića, Mate Maleša i Ivana Močinića.

SIGURNI POZIVI:

Subašić, Srna, Vrsaljko, Strinić, Pranjić, Ćorluka, Lovren, Schildenfeld, Vida, Modrić, Rakitić, Brozović, Kovačić, Pašalić, Sammir, Badelj, Jelavić, Mandžukić, Olić, Kramarić

POTENCIJALNI POZIVI:

Zelenika, Vargić, Kalinić, Lešković, Tomečak, Milić, Kranjčar, Iličević, Halilović, Čop/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

25 MILIJUNA KM

Zahuktali se radovi na izgradnji autoceste od Bune do Počitelja

Na izgradnji 7,2 km duge poddionice Buna – Počitelj trenutno je angažirano 120 radnika i više od 50 strojeva. Radovi na objektima su pri...