Nicolasa Cagea izbacili iz restorana, mislili su da je “pijani beskućnik”

Nicolasa Cagea izbacili su iz restorana u Las Vegasu jer su ga zamijenili za, kažu svjedoci, “pijanog beskućnika”.

The Sun je objavio snimku kako djelatnici restorana Lawry’s Prime Rib izvode glumca iz prostora. Cage je bio u alkoholiziranom stanju, tvrde svjedoci, a incident se dogodio prošlog tjedna.

Svjedoci su za The Sun ispričali da je glumac pio viski i tekile, a zatim postao ratoboran. Snimka ga prikazuje kako u leopard-hlačama i japankama sjedi na kauču, a zatim počinje i vikati.

“Bili smo u tom baru kad smo primijetili tipa za kojega smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nicolas Cage. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski. Vikao je na ljude i pokušavao se potući, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode”, ispričali su svjedoci, piše Index.hr.

“Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke prije nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući”, dodali su.

Ovo nije prvi put da je Nicolas snimljen pijan u javnosti. U ožujku 2019. snimljen je kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za vjenčanje u sudnici u Las Vegasu. Tad je ženio svoju četvrtu suprugu, Eriku Koike.

Četiri dana nakon vjenčanja zatražio je poništenje, tvrdeći da je bio pijan i da nije znao što radi.

U veljači ove godine vjenčao se peti put, također u Las Vegasu, s 30 godina mlađom Rikom Shibatom./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

”Počela je školska godina” u Širokom Brijegu

Auto-moto klub Široki Brijeg, član Auto-moto saveza u BiH, organizirao je redovnu akciju ”Počela je školska godina”, a u suradnji sa MUP-om ŽZH i...