Neumljani već treći put upućuju pomoć unesrećenima

U Neumu se nastavljaju nizati dobra dijela. Tako je i humanitarna akcija prikupljanja pomoći za žrtve poplava na području Bosne i Hercegovine, koju je pokrenuo Crveni križ u suradnji sa Službom civilne zaštite i vatrogastva Općine Neum , uspješno realizirana, prenosi Hrvatski medijski servis.

Neumljani su ponovno pokazali svoju dobronamjernost i velikodušnost u donacijama u vidu hrane i pića, te komunalnih i higijenskih potrebština. Osim građana, akciji su se odazvali neumski hoteli, privatni poduzetnici, te Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije. Rezultat toga su dva puna velika kombija, koja su u srijedu poslijepodne krenula za Orašje.

Nakon prve pomoći u naftnim derivatima, druge u hrani, ovo je treći put da Općina Neum daje potporu općinama u Posavini. I neumski Crveni križ je već imao jednu uspješnu akciju prikupljanja pomoći unesrećenima od poplava.

Hvale vrijedno je što se građani Neuma neumorno odazivaju na humanitarne akcije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BRITANSKI PREMIJER

Boris Johnson više nije na odjelu intenzivne njege

Britanski premijer Boris Johnson više nije na odjelu intenzivne njege.Iz njegovog ureda javljaju kako se jako dobro osjeća."Premijer je prebačen iz odjela intenzivne njege...