Hrvatski Medijski Servis

Neum dobio privremeno plivalište za vaterpoliste

Usprkos brojnim sumnjama i negativnim komentarima, ovih dana u Neumu je postavljeno privremeno plivalište za potrebe Hrvatskog vaterpolo kluba Jadran Neum, priopćeno je iz Općine.

Plivalište je postavljeno na lokaciji ”Pijaca”, a na jesen kreće realizacija trajnog rješenja, koji financira isključivo Općine Neum.

Projektom vaterpolo igrališta, navode, predviđen je objekt sa pratećim sadržajem za potrebe vaterpolo igrališta, kao što su klupske prostorije i garderobe, tribine i samo vaterpolo igralište s plutajućim pontonom. Izvođač radova je tvrtka Promark d.o.o. iz Mostara.

Ovo je, tvrde, još jedan od dokaza kako Općina ulaže u sport i mlade.

”Ovo je još jedan dokaz kako Općina Neum ulaže u sport i mlade, koje smatra jednim od najisplativijih ulaganja u bolje sutra. Nadamo se da će HVK Jadran Neum, najtrofejniji neumski sportski kolektiv, koji ove godine slavi jubilarni 25.rođendan, nastaviti putem stare slave, na ponos svoga grada i cijele Općine”, priopćeno je iz Općine Neum./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte