NEUM: Dani Mediterana od 9. do 11. kolovoza

Dani Mediterana Neum, izložbeno – prodajna manifestacija poljoprivrednih dobara koja se održava u sklopu obillježavanja Dana općine Neum, bit će upriličena od 9. do 11. kolovoza.

Cilj manifestacije je bolja promocija i prezentacija domaćih poljoprivrednih proizvoda mediteranskog podneblja, te utječe na dodatni razvoj ljetne turističke ponude općine Neum.

Dobar odaziv proizvođača i posjetitelja protekle godine obvezao je organizatore na uvijek nužna poboljšanja i veći broj izlagača. Stoga će ovogodišnja, druga po redu manifestacija „Dani Mediterana Neum“ prerasti lokalne okvire te time poprimiti međunarodni karakter. Tako će, pored domaćih izlagača i onih iz susjednih općina, svoje proizvode prezentirati i izlagači iz Republike Hrvatske, Crne Gore i Republike Srbije.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 9.kolovoza s početkom u 20 sati na šetalištu ispred hotela Sunce. Iz općine Neum pozivaju sve zainteresirane da svojim prisustvom podrže rad ove izložbeno-prodajne manifestacije.

Organizatori manifestacije su Općina Neum, Zemljoradnička zadruga „Eko Neum“, Razvojna agencija „Nera“ Neum, Udruga maslinara „Maslina“ Neum i Udruga pčelara “Kadulja“ Neum, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a i Turističke Zajednice HNŽ-a./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAPUSTIO REDOVE AL DUHAILA

Mandžukić postao slobodan igrač

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom.Mandžukić je...