NESRETAN KRAJ POTRAGE: Kod Hvara pronađeno mrtvo tijelo muškarca

Mrtvo tijelo muškarca pronađeno je u srijedu ujutro u moru kod otoka Hvara, a time je završena potraga za tim hrvatskim državljaninom za kojim se tragalo od utorka.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture priopćilo je kako ga je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) izvijestila o pronalasku tijela nestaloga P.S., za kojim se od utorka tragalo u Splitskom akvatoriju, odnosno u području arhipelaga otoka Šolte, Hvara i Brača.

Potvrđen identitet

Tijelo je pronašla posada katamarana “Krilo-Carbo” tijekom plovidbe sjeveroistočno od otoka Hvara, na poziciji rta Pelegrin.

O tome je u 8.15 sati obavijestila Nacionalnu središnjicu, koja je nadalje izvijestila službenike Lučke kapetanije Split čiji službenici ubrzo doplovili na poziciju pronalaska, koju su osiguravali do dolaska pomorske policije.

Tijelo je potom prevezeno u splitsku luku Lora, gdje su policajci organizirali identifikaciju kojom je potvrđen identitet hrvatskoga državljanina za kojim se tragalo./Hina/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BIVŠI PREDSJEDNIK HRVATSKOG SABORA

REINER: Prednost HDZ-a zaslužena je radom tijekom cijelog prošlog mandata

Kandidat HDZ-a u 1. izbornoj jedinici Željko Reiner izrazio je u nedjelju zadovoljstvo rezultatom izlazne ankete, po kojoj HDZ ostvaruje 61 mandat, poručivši kako...