NESREĆA KOD ZADRA: U sudaru tri vozila poginuo muškarac, tri osobe ozlijeđene

Jedna osoba poginula je u ponedjeljak u Stankovcima u sudaru kamiona i dva automobila, a najmanje tri osobe su ozlijeđene, priopćila je zadarska policija.

Iz policije kratko navode da se nesreća dogodila oko 11 sati u Industrijskoj zoni u Stankovcima.

Prema dosadašnjim informacijama, u nesreći su sudjelovala tri vozila – kamion zagrebačkih registracija te osobni automobili daruvarskih i slatinskih oznaka.

Jedna je osoba poginula, a najmanje tri su ozlijeđene.

U policiji kažu kako je od 11.30 sati promet na križanju cesta D-27 i D-59 u potpunosti obustavljen, a na mjestu nesreće provodi se očevid.

Kako piše portal 057info, na križanju ovih dviju cesta prometne nesreće su svakodnevica, nerijetko i sa smrtnim ishodom. Opasno mjesto nalazi se u južnom dijelu Zadarske županije, pola kilometra sjeverozapadno od mjesta Putičanje u općini Pirovac. Raskrižje je pozicionirano na križanju državnih cesta DC 59 (povezuje mjesto Pirovac na jugu te grad Knin na sjeveru) i DC 27 (povezuje mjesta Benkovac na sjeveru i Zaton na jugu). U siječnju ove godine potpisan je ugovor o sanaciji, ali rekonstrukcija još nije provedena./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

CVIJANOVIĆ

BiH je duboko unesrećeno društvo

U dijelu uvodnog obraćanja predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović za sutrašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine RS ističe se da je BiH duboko unesrećeno društvo,...