ŽO HDZ BiH HNŽ

Nećemo dopustiti ucjenjivanje Hrvata u Hercegovačko-neretvanskoj županij

Jedan od zaključaka na danas održanoj sjednici ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a ja kako županijska organizacija ove stranke neće dopustiti nikomu da ucjenjuje kroz bilo kakve jeftine političke performanse kako Hrvate tako i ostale žitelje županije, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Napominju kako svi žitelji HNŽ koji su izravno pogođeni ekonomskim posljedicama uzrokovanim pandemijom koronavirusa COVID-19 čekaju pomoć nadležnih županijskih tijela.

-Međutim, kako je navedeno nekima su njihovi osobni interesi i populističko ponašanje ispred vitalnih interesa žitelja županije. U tome smjeru ŽO HDZ-a BiH HNŽ daje punu podršku Vladi i zastupnicima iz Kluba Hrvata u donošenju odluka i zakona, a sve u cilju pomoći ekonomiji i gospodarstvu, priopćeno je iz ŽO HDZ BiH HNŽ.

Također, naglašeno je da se Stožer civilne zaštite HNŽ-a, kako kažu, pored svih nedaća i pokušaja opstrukcije uspješno nosio sa svim zadacima koje je nedaća pandemije za sobom nosila.

-Pored pohvale radu Stožera CZ HNŽ-a, riječi hvale upućene su svim zdravstvenim djelatnicima i djelatnicima MUP-a koji su nadljudskim naporima pomogli epidemiološkoj stabilizaciji stanja u županiji, priopćeno je.

Tema o kojoj se najviše raspravljalo je tema Lokalnih izbora 2020. godine gdje se još jednom ukazalo na gruba kršenja odluka i zakona nekih koji misle da će u dogledno vrijeme moći formirati vlast bez Hrvata.

-Međutim jasan stav ŽO HDZ-a BiH je da će HDZ BiH u Hercegovačko-neretvanskoj županiji učiniti sve kako bi omogućili Hrvatima sva ona prava koja su im Ustavom zajamčena, stoji u priopćenju za javnost ŽO HDZ BiH HNŽ.

Naglašeno je i kako ŽO HDZ-a BiH daje punu političku podršku GO HDZ-a BiH Mostar i svim onim koji sudjeluju u vođenju pregovorima oko rješenja pitanja održavanja izbora u Mostaru./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BANJA LUKA

Gorio hotel ‘Tesla’

U banjalučkom hotelu 'Tesla' danas je došlo do požara, objavljeno je na Facebook stranici Vatrogasna brigada Banja Luka.Na intervenciji gašenja vatre na ovom ugostiteljskom...