‘Ne postoji nitko bolji od Real Madrida, ostali su stepenicu ispod nas’

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je glavna zvijezda sportskog dijela 13. izdanja Sharjah Ramadan Majlisa.

Simpozij je to koji je okupio vodeće arapske i međunarodne kulturne, umjetničke i sportske djelatnike, te je održan u amfiteatru Al Majaz u Sharjahu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jedan od govornika je bio i Luka Modrić koji se osvrnuo na svoj status u Madridu, piše SK.

“Ne znam hoću li produžiti ugovor s Real Madridom sljedeće sezone,” prenose lokalni mediji Modrićevu izjavu.

“Ne postoji nitko bolji od Real Madrida, ostale momčadi, kao što znate su stepenicu ispod nas. Hala Madrid,” poručio je Modrić.

Luka je s Kraljevima od 2012. te je s njima osvojio 23 trofeja.

“Real Madrid ima poseban odnos s Ligom prvaka, i zbog toga je klub s najviše titula u svojoj povijesti. Osvojio sam tri prvenstva i pet Liga prvaka, što je nevjerojatno. Kad sam stigao u Real Madrid mislio sam da ću osvojiti Ligu prvaka jednom ili dvaput, što je nevjerojatno, ali sada ih imam pet, i to je stvarno nešto ludo i jedinstveno”, rekao je te objasnio zašto je Real Madrid toliko dobar u Ligi prvaka.

“Ne igramo dobro u prvenstvu već nekoliko sezona, ali kada čujemo himnu Lige prvaka, igrači se mijenjaju, mi postajemo bolji i bolje igramo. Teško je objasniti, ali sretni smo što je ovako,” poručio je./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img