LIVNO

“Navodnom” brigom za livanjske divlje konje ugrozili ljudske živote

Članovi Planinarsko ekološkog društva “Borova glava” zgroženi su ponašanjem pojedinaca ili institucija koje su pod izgovorom o navodnoj brizi za livanjske “divlje” konje uzeli sebi za pravo da ugrožavaju ljudske živote.

Ovo dana na prijevoju Borova glava uz magistralni put postavljene su hranilice sa sijenom i pšenicom za “divlje” konje od strane pojedinaca ili institucija, čime se direktno ugrožavaju životi svih sudionika u prometu kao i “divljih” konja, pišu Livno Novine.

Ovakav nepromišljen čin samo je još jedan pokazatelj da se briga o livanjskim “divljim” konjima mora rješavati kroz institucionalnu zaštitu, što je moguće prije.

Pozivamo svi oni koji žele pomoći u brizi oko livanjskih “divljih” konja da hranu mogu donirati Planinarskom ekološkom društvu “Borova glava”, naši članovi će hranu odložiti na primjerena mjesta gdje će konji biti sigurni a ljudski životi neće biti ugroženi./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA

Azerbajdžanski vojnici skrnave armensku grobnicu

Sve je više na Internetu potvrđenih slučajeva azerbejdžanskih vojnika koji su skrnavili armenske grobove u Gorskom Karabahu. Kako navodi medij Novosti Armenija, jedan od takvih...