Navijači u Turskoj glumili tučnjavu da bi policajcu dali tortu za rođendan

Utakmicu treće turske lige između Afyonspora i 1922 Konyaspora (4:0) prošlog tjedna obilježila je tučnjava navijača u poluvremenu.

To je mislio lokalni policajac Engin Cakin kojeg su pozvali na intervenciju na tribinu s domaćim navijačima. Nekoliko desetaka navijača tuklo se na tribini, a Cakin ih je potpuno sam morao smiriti. Upao je među njih, a navijači su na njegovo čuđenje prestali i počeli pjevati “Sretan rođendan”.

Naime, navijači su doznali da policajac kojeg poznaju slavi rođendan na dan utakmice pa su mu priredili iznenađenje. Cakin je u čudu gledao raspjevane navijače, a jedan od njih donio je i tortu sa svijećicama koje je dirnuti Engin ugasio pa dobio još jedan aplauz.

“Nemaš izbora i moraš se javiti na intervenciju. Nije mi bilo lako, ali kad sam vidio što se zapravo događa bio sam oduševljen. Ponosan sam na svoj odnos s navijačima i hvala im od srca”, rekao je turskim novinarima, prenosi Index.

Sve skupa završilo je potpuno slavljenički jer je Afyonspor slavio 4:0 i skočio na osmo mjesto./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MINISTARSTVO CIVILNIH POSLOVA BIH

U BiH 688 oboljelih od koronavirusa, 27 smrtnih slučajeva

Prema podacima Ministarstva civilnih poslova (MCP) BiH na području Bosne i Hercegovine registrirano je do 13 sati danas, 688 potvrđenih slučajeva oboljelih od koronavirusa,...