Navijači razočarani izgledom novog hrvatskog dresa, HNS demantirao ilustracije

Objavljene su prve fotografije novih hrvatskih dresova za Euro 2020. godine. Poznati portal Footy Headlines koji godinama objavljuje fotografije dresova, otkrio je javnosti izgled novog dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

Nedavno je objavljen dizajn dresa, a navijači su bili razočarani njegovim izgledom. Hrvatski nogometni savez je tada demantirao vijest, ali sada društvenim mrežama kruže fotografije dresa koji je već izrađen.

Fotografije je prenio Footy Headlines koji među prvima objavljuje informacije na tu temu. Kada god je objavio fotografije novih dresova njihov dizajn je kasnije bio gotovo identičan. Tako je u listopadu objavljen predložak novog dresa, HNS je to demantirao.

‘Hrvatski nogometni savez obavještava navijače i predstavnike medija o netočnosti ilustracija iduće garniture hrvatskog dresa koje su se pojavile na društvenim mrežama i određenim internetskim stranicama’, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Dobro i često pranje zuba važno je za očuvanje srčanog zdravlja

Većina naših svakodnevnih zadataka ne zahtijeva mnogo razmišljanja. Stvari poput tuširanja, jedenja i korištenja kupaonice nam prirodno dolaze, ali što ako postoji efikasniji način...